top of page
  • Writer's picturePaşalı Grubu

Paşalı Grubu'ndan İzmir'e dev yatırım!

Updated: Aug 8, 2023

Her dönemde yatırımlarıyla ülke ekonomisine önemli katkılar sağlayan Paşalı Grubu İzmir'de 335 milyon TL yatırımla, 400'den fazla kişinin istihdam edileceği dev bir projeye imza atıyor.




Paşalı Grubu İzmir Karşıyaka yatırımı detayları


Paşalı Grubu şirketlerinden Avek Otomotiv, Avec Rent a Car, Avec Hotel ve Carne Restaurant'ın içinde yer alacağı kompleks 17.000m2 arazi üzerine kurulu. Kampüsün toplam açık alanı 12.000, kapalı alanı 52.500m2. Kampüs tamamlandığında 400 kişiye iş kapısı açılacak.


Avek Otomotiv İzmir'de


Avek Otomotiv üstün hizmet kalitesini İstanbul Tekstilkent, Ümraniye ve Çanakkale'den sonra İzmir'e taşıyor. Değerli İzmir halkı için kaliteli ve güler yüzlü hizmetin merkezi olacak İzmir Avek Otomotiv içerisinde Audi, Volkswagen, ŠKODA ve Cupra markalarının showroomları ve DOD ikinci el satış showroomu yer alacak. Ayrıca yine Avek Otomotiv kalitesi ile İzmir halkı için servis ve satış hizmetler de verilecek.


Avec Hotel Çanakkale'den sonra İzmirlilerin hizmetinde


Üstün hizmet kalitesi ile Çanakkale'de kısa sürede misafirlerin gözdesi haline gelen Avec Hotel şimdi İzmir'de. Avec Hotel, İzmir halkı için standartları yükseltmeye ve keyifli anların uğrak noktası olmaya aday.



bottom of page